Το πιστεύουμε ή δεν το πιστεύουμε οι πολίτες διαμορφώνουν την πολιτική των πολιτικών όταν αγωνίζονται και διαμαρτύρονται, όταν εκφράζουν την αντίθεσή τους στην πολιτική που καταστρέφει το φυσικό περιβάλλον.

Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013

Φιλοζωικές οργανώσεις καταγγέλλουν ότι επίκεινται θανατώσεις αδέσποτων και στην Ελλάδα!

Έστειλαν επιστολή στον πρωθυπουργό

Στα πρότυπα της απόφασης της ρουμανικής κυβέρνησης, που προκαλεί σοκ σε όλο τον κόσμο...

Επιστολή-«καταπέλτη» προς όλους τους θεσμικούς φορείς απέστειλε η Πανελλαδική Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Ομοσπονδία και η Πανελλαδική Συντονιστική Επιτροπή 115 Ζωοφιλικών Σωματείων, με φόντο πληροφορίες που θέλουν να γίνει στην Ελλάδα ό,τι και στη Ρουμανία με τα αδέσποτα.

Όπως είναι γνωστό, στη γειτονική χώρα βρίσκεται σε εξέλιξη σφαγή αδέσποτων σκύλων, με εικόνες που παραπέμπουν σε άλλες εποχές και άλλες νοοτροπίες.

Η επιστολή της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας που φτάνει μέχρι και τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, αναφέρει:

«Δραττόμεθα της ευκαιρίας να επικοινωνήσουμε μαζί σας αφ' ενός λόγω της εγκυκλίου του ΥΠΑΑΤ, κατόπιν αντιστοίχου πρότασης του Υπουργείου Παιδείας ,που προωθήθηκε σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης με πρόφαση τα περιστατικά λύσσας και στόχο τα αδέσποτα (2515/75560/18-6-2013) , σπέρνοντας ένα παντελώς αδικαιολόγητο πανικό σε ανενημέρωτους εκπαιδευτικούς και γονείς, αφ' ετέρου επειδή υπάρχουν βάσιμες διαδόσεις πως υπηρεσία του Υπουργείου Υγείας - θα την αποκαλύψουμε όταν το κρίνουμε αναγκαίο - , προτείνει να εξαπολυθεί πογκρόμ «ευθανασιών» κατά των αδέσποτων με προκάλυμμα τη δημόσια υγεία, κατά τα πρότυπα των πρόσφατων επαίσχυντων γεγονότων της Ρουμανίας, που προκάλεσαν και προκαλούν την Ευρωπαϊκή Ένωση και την Παγκόσμια Κοινότητα εν γένει.

Όταν ενημερωθήκαμε για την ως άνω εγκύκλιο του ΥΠΑΑΤ, η οποία αποτελεί δείγμα ορθογραφικού και συντακτικού πονήματος!!! σκεφτήκαμε να απαντήσουμε με γνωμοδοτήσεις ειδικών Καθηγητών από τις Κτηνιατρικές και άλλες πανεπιστημιακές σχολές.

Επειδή όμως αυτό το πράττουμε αδιαλείπτως κατά την τελευταία πενταετία σε φρούδες και ατέρμονες συναντήσεις, τόσο με τα διάφορα υπουργεία όσο και με στελέχη άλλων φορέων, αποφασίσαμε πως δεν έχει πλέον νόημα»...

Διαβάστε περισσότερα από το flashnews.gr εδώΠηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε γράψτε την γνώμη σας, συμπαραταχθείτε...