Το πιστεύουμε ή δεν το πιστεύουμε οι πολίτες διαμορφώνουν την πολιτική των πολιτικών όταν αγωνίζονται και διαμαρτύρονται, όταν εκφράζουν την αντίθεσή τους στην πολιτική που καταστρέφει το φυσικό περιβάλλον.

Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

Το τέλειο Μοντέλο Διαχείρισης απορριμμάτων για την Πατρίδα μας, Tου Κυριάκου Γκίκα - Στο «ρίσκο» πάει το «χρήμα».

Φίλες και Φίλοι,

Τελικά πέρασε αρκετός καιρός, ( χρόνια ολόκληρα, πάνω από 10 χρόνια), για να καταλήξω ότι το τέλειο μοντέλο διαχείρισης απορριμμάτων που θα μπορεί να δουλέψει στην Πατρίδα μας, ίσως είναι αυτό που θα σας περιγράψω παρακάτω. Δυστυχώς και Κρίμα  που δεν γίνεται επί του παρόντος. Λυπάμαι πραγματικά !!

Αυτό που πρέπει με νύχια και με δόντια να διαφυλάξουμε ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ είναι τα απορρίμματα να μη τα δούμε σαν «προϊόντα» και με νύχια και με δόντια να τα κρατήσουμε ΟΛΑ ΣΥΜΜΕΙΚΤΑ. Δηλαδή ΟΛΑ «χύμα» σε μια μαύρη σακούλα. Τόσο απλά !!!!!!! Αυτή είναι η λύση….

Οποιαδήποτε θεωρία περί ανακύκλωσης, διαλογή στη πηγή και υποτίθεται νέες θέσεις εργασίας, αυτές οι θεωρίες είναι για τους «ονειροπόλους» και τους «ρομαντικούς» και εκ του πονηρού.
Διαφυλάττοντας τα απορρίμματα ΟΛΑ σύμμεικτα δημιουργείται έτσι η δυνατότητα και η ευκαιρία για πολλά Parties.

Εργολαβικά Parties- Διατηρώντας τα απορρίμματα σύμμικτα, αυτόματα δημιουργείτε η δυνατότητα κατασκευής μεγάλων Φαραωνικών έργων όπως , μεγάλες εγκαταστάσεις ΧΥΤΑ ή ΧΥΤ, εργοστασιακές μονάδες , εγγυημένες ποσότητες κ.τ.λ.π. Εδώ με τον τρόπο αυτό οι εργολάβοι θα μπορούν να κάνουν τρελά Parties.

Νομικά Parties - Θα βγουν μερικοί «τρελοί» και «ονειροπόλοι» και θα πιστεύουν ότι μέσα από την εφαρμογή των νόμων της Πολιτείας θα αποδοθεί «τάχα μου» δικαιοσύνη !! Με αυτό το πλευρό να κοιμούνται !!
Αυτό βέβαια θα έχει ως αποτέλεσμα μεγάλοι έγκριτοι και έγκυροι Νομικοί να βγάλουν «τρελό μεροκάματο». Όπως καταλαβαίνετε κάθε προσφυγή στα Ανώτατα δικαστήρια της Χώρας δεν θα γίνεται «Τσάμπα» !! Κάποιοι «τρελοί» και «ονειροπόλοι» θα πληρώνουν για αυτά χρήματα από την τσέπη τους. Τρομάρα τους !!!

Δημοσιογραφικά Parties - Εδώ να δείτε  πόσα Parties μπορεί να κάνει κάθε μέρα από τη θέση που θα έχει ο κάθε έγκριτος και έγκυρος δημοσιογράφος.  Καθημερινά  θα βρίσκεται στο ρυθμό του Party, και σύμφωνα πάντα με τα συμφέροντα του αφεντικού του που θα υπηρετεί ο κάθε δημοσιογράφος!!

Parties με υποτιθέμενες εταιρείες ανακύκλωσης --- Εδώ όρεξη να έχει κάποιος και να βρίσκεται κάθε ημέρα σε Party. Θα υπογράφονται συμβάσεις με τους Δήμους, θα πληρώνουν οι Δημότες την μεταφορά των ανακυκλώσιμων υλικών στα ΚΔΑΥ της εκάστοτε «υποτίθεται»  εταιρείας ανακύκλωσης, θα παρακρατείται φόρος για υποτιθέμενη ανακύκλωση από τις συσκευασίες . Θα γεμίζουν τα ταμεία χωρίς να φορολογούνται !!Η απόλαυση του Party !!

Parties με μελετητικά γραφεία!!!  Τα «Ρέματα» θα βαφτίζονται πεδιάδες, τα βουνά θάλασσες. Πολύ σκοτούρα και γράψιμο δε θα χρειάζεται. Αρκεί μια μελέτη, και οι υπόλοιπες Copy Paste.

Parties  με Ακαδημαϊκούς καθηγητές !!  «Τρείς» φτάνουν και είναι υπέρ αρκετοί να μας βαφτίσουν το «Ψάρι» «Κρέας».. Η τεκμηρίωση τους θα είναι «ικανοποιητική»  και «καταλυτική» !!

Parties με Ευρωπαϊκές Υπηρεσίες…. Ακριβώς, κάτι παρόμοιο όπως εδώ http://varnavasnews.blogspot.co.uk/2014/10/25.html

Parties  με φορείς και καλά διαχείρισης των απορριμμάτων… Κανένα μηχάνημα του ΔΕΝ θα λειτουργεί, και ας είναι και καινούριο. Τα ανταλλακτικά – εξαρτήματα διαφόρων μηχανημάτων θα  κοστίζουν 70 και 80 φορές παραπάνω από τις τιμές της αγοράς. Οι εργαζόμενοι θα χτυπάνε κάρτα  στις 11:00 AM  και στις  13:00 PM  θα είναι σπίτια τους. Οι φόρμες εργασίας θα απαγορεύονται δια ροπάλου, «Σαγιονάρα» και «Σορτς» μόνο από ενδυμασίες και βέβαια κάποιοι «γάτοι» θα μπορούν να έχουν και τα «τυχερά» τους !! Αυτά βέβαια και πολλά για τους τολμηρούς !!

Gate Fees Parties !! Εδώ οι Δήμοι θα δηλώνουν ότι «γουστάρουν» στα σύμμεικτα πάντα απορρίμματα που θα εναποθέτουν στο κύτταρο του ΧΥΤΑ.
Μπορεί η Eurostat να κάνει αναφορές για 500 κιλά παραγωγής οικιακών απορριμμάτων ανά κάτοικο κατ’ έτος.. Κάποιοι βέβαια  «γάτοι» δήμαρχοι θα μπορούν να  δικαιολογούν 800 κιλά ή και 900 κιλά ανά κάτοικο. Δε βαριέσαι χρήματα για Parties υπάρχουν.


Όλα τα παραπάνω βέβαια είναι μια μικρή αναφορά από τα Parties που μπορούν να γίνουν.. Μη ξεχνάτε τα Parties θα μπορούν να γίνουν στη παραλία, στο βουνό, στη πεδιάδα… Parties παντού !!!

Parties Υποσχέσεων!!!!!!!!   Τα κέρδη πολλά, όπως εδώ με άλλο Party:
http://attikanea.blogspot.co.uk/2014/10/blog-post_288.html#more Η “ΑΝΑΠΤΥΞΗ” ΤΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ: ΣΕ ΟΦΣΟΡ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΗΣ “ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ” ΧΡΥΣΟΣ.
Πιστεύω ότι το Μοντέλο αυτό μπορεί να πετύχει και είναι οικονομικά βιώσιμο ώστε  να δοθεί επί τέλους μια «σωστή» λύση και στη διαχείριση των απορριμμάτων στη Πατρίδα μας,  όπως σωστές λύσεις έχουν δοθεί και σε άλλα σοβαρά «προβλήματα» του πολύπαθου αυτού αλλά ευλογημένου τόπου...
Καλή διασκέδαση,  έτσι και αλλιώς «Στο ‘ρίσκο’ πάει το ‘χρήμα’». 
Κυριάκος Α. Γκίκας

Προσοχή το παραπάνω Μοντέλο διαχείρισης απορριμμάτων είναι «Φανταστικό» η λάσπη κάθε φορά που βρέχει στη παραλία Γραμματικού, όπως εδώ πραγματική.
http://varnavasnews.blogspot.co.uk/2014/10/blog-post_172.html ΕΙΔΗΣΗ: Τα Δημοτικά Λασπόλουτρα..........στο Σέσι Γραμματικού ξεκίνησαν την λειτουργία τους!
 PARTIES ALL OVER
---

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε γράψτε την γνώμη σας, συμπαραταχθείτε...