Το πιστεύουμε ή δεν το πιστεύουμε οι πολίτες διαμορφώνουν την πολιτική των πολιτικών όταν αγωνίζονται και διαμαρτύρονται, όταν εκφράζουν την αντίθεσή τους στην πολιτική που καταστρέφει το φυσικό περιβάλλον.

Παρασκευή, 30 Μαΐου 2014

Διεθνές Συνέδριο για τη Διαχείριση των απορριμμάτων με έμφαση στα βιοαπόβλητα

Σας προσκαλούμε στο Διεθνές Συνέδριο ATHENS2014 για τη βιώσιμη διαχείριση των στερεών αποβλήτων με έμφαση στα βιοαπόβλητα (υπολείμματα τροφών). Οι εργασίες του
συνεδρίου θα λάβουν χώρα από 12 έως 14 Ιουνίου στο Royal Olympic παρουσία αξιόλογων ομιλητών από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Στις 12 Ιουνίου υπάρχει ειδική συνεδρία στα ελληνικά για τους εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης αναφορικά με τη διαχείριση των βιαποβλήτων.

Δεν υπάρχει κόστος συμμετοχής και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στον ακόλουθο σύνδεσμο: http://www.athens2014.biowaste.gr/index.php/conference/register. Θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης σε όσους επιθυμούν.

Το συνέδριο διοργανώνεται από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, τον Ειδικό Διαβαθμιδικό Σύνδεσμο Νομού Αττικής, το Δήμο Αθηναίων & το Δήμο Κηφισιάς σε συνεργασία με το European Compost Network.

Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα του συνεδρίου www.athens2014.biowaste.gr, www.biowaste.gr & www.facebook.com/athensbiowaste.

πηγή: anatakti.gr:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε γράψτε την γνώμη σας, συμπαραταχθείτε...