Το πιστεύουμε ή δεν το πιστεύουμε οι πολίτες διαμορφώνουν την πολιτική των πολιτικών όταν αγωνίζονται και διαμαρτύρονται, όταν εκφράζουν την αντίθεσή τους στην πολιτική που καταστρέφει το φυσικό περιβάλλον.

Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

Εκδήλωση με θέμα «Περιβάλλον και Ανακύκλωση» από το Δήμο Αχαρνών

Περιμένουμε παρόμοια εκδήλωση κι από τον Δήμο Μαραθώνα?


Η Διεύθυνση Περιβάλλοντος του Δήμου Αχαρνών με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος (5 Ιουνίου)  προσκαλεί τους πολίτες την Παρασκευή 27 Μαΐου, στην εκδήλωση που διοργανώνει με τίτλο «Περιβάλλον & Ανακύκλωση».
Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στο Δημαρχιακό Μέγαρο (Φιλαδελφείας 87 & Αθ. Μπόσδα) ώρα 10:00 π.μ. και θα λάβουν μέρος μαθητές Δημοτικών σχολείων και δημότες του Δήμου.
Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν η Helmepa junior με ομιλία και έντυπο υλικό, η Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία με προβολή και ομιλία με θέμα «Ανακύκλωση & Υγεία» καθώς και με έκθεση προσωπικών συλλογών (στο ισόγειο φουαγιέ της αίθουσας εκδηλώσεων), η Ελληνική Εταιρία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης (Ε.Ε.Α.Α) με Λούνα Πάρκ Ανακύκλωσης (μουσική, τσουβαλοδρομίες, παζλ, βρες το ζευγάρι, βελάκια, μπόουλινγκ κ.α) και η Εμπορική Τράπεζα με θεατρικό διαδραστικό παιχνίδι (αίθουσα εκδηλώσεων).
Στους συμμετέχοντες θα δοθεί ενημερωτικό υλικό (τσάντα ανακύκλωσης, μαγνητάκια, μπαλόνια, αφίσες κ.α.).

econews

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε γράψτε την γνώμη σας, συμπαραταχθείτε...