Το πιστεύουμε ή δεν το πιστεύουμε οι πολίτες διαμορφώνουν την πολιτική των πολιτικών όταν αγωνίζονται και διαμαρτύρονται, όταν εκφράζουν την αντίθεσή τους στην πολιτική που καταστρέφει το φυσικό περιβάλλον.

Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011

Ιωάννης Σγουρός commented on his Δημοσίευση στον τοίχο του FaceBook για τα ΧΥΤΑ Αττικής


Λονδίνο  26 – 08- 2011
Αγαπητέ Κύριε Σγουρέ,
Κυριάκος Γκίκας
Ονομάζομαι Κυριάκος Γκίκας και μιλήσαμε για πρώτη φορά στο Γραμματικό στην εκπομπή του Κύριου Πορτοσάλτε  για την διαχείριση των απορριμμάτων  τον Οκτώβριο του 2010. Υποστηρίξατε με πάθος την άποψη ότι πρέπει να πραγματοποιηθεί ο Περιφερειακός Σχεδιασμός και να προχωρήσουν τα έργα σε Γραμματικό και Κερατέα. Είπατε μάλιστα ότι αν δεν ξεκινήσουν τα έργα σε δύο χρόνια θα γίνουμε Νάπολι. Μα επιτέλους αποφασίστε από πότε ξεκινάνε τα 2 χρόνια ?? Γιατί αν τα 2 χρόνια ξεκινούσαν από τον Οκτώβριο του  2010 στην εκπομπή του Κύριου Πορτοσάλτε δεν έχουμε παρά σε 14 μήνες από σήμερα να δούμε σκηνές χάους στην Αθήνα με τα σκουπίδια !!!!!   Έτσι δεν είναι ???????  Σας υπενθυμίζω ότι και η Κυρία Βάσω Παπανδρέου λίγο πριν νομοθετήσει τον ΠΕΣΔΑ  το 2003 μιλούσε και εκείνη τότε ότι σε 2 χρόνια θα γίνει Νάπολι.  Το ίδιο έλεγε και ο κύριος Νάκος όταν έστειλε τα ΜΑΤ στο Γραμματικό στις 07-07-2009. Αν δεν γίνει το έργο η Αθήνα κινδυνεύει να γίνει  Νάπολι σε δύο χρόνια…..
Μα δεν υπάρχει ένας Πολιτικός να με ενημερώσει από πότε ξεκινάνε τα 2 χρόνια μέχρι η Αθήνα να γίνει Νάπολι ????????????????????????????    Για το Θεό, αποφασίστε από πότε ξεκινάνε τα 2 χρόνια ??? Αν Κύριε Σγουρέ τα 2 χρόνια ξεκινούσαν  την προεκλογική περίοδο των Δημοτικών εκλογών του 2010, σήμερα υπολείπονται 14 μήνες και λίγες μέρες για να δούμε την Αθήνα σε κατάσταση Νάπολης.
Μήπως τελικά κ. Σγουρέ πρέπει να προσγειωθούμε στη Πραγματικότητα ??? Μήπως πρέπει να δούμε την αλήθεια κατάματα ????  Το γεγονός ότι η Φυλή έχει καταντήσει ΝΑΠΟΛΗ  αυτό δε σας ενδιαφέρει ???????????????????????????  ( ΕΣΔΚΝΑ: ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ  ΕΥΡΩ  ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, http://www.aftodioikisi.gr/proto_thema/13599   )
Πόσοι τόνοι σκουπιδιών θα πηγαίνουν σε Κερατέα και Γραμματικό μετά την υλοποίηση των τερατουργημάτων αυτών , τα γνωστά ΧΥΤΑ ή ΧΥΤΥ ?? Και πόσοι τόνοι θα εξακολουθούν να πηγαίνουν  μετά στο ΧΥΤΑ ή ΧΥΤΥ Φυλής για τα επόμενα 20 με 25 χρόνια ???
Τι θέλετε να μας πείτε κύριε Σγουρέ, ότι θα κλείσετε για πάντα  το ΧΥΤΑ Φυλής όταν τελειώσει το έργο στο Γραμματικό και μετά όλα τα απορρίμματα θα έρχονται σε Γραμματικό και Κερατέα??? Απαντήστε μου Σας Παρακαλώ !!!!!
Ο σχεδιασμός έχει γίνει  για τα επόμενα 20 με 25 χρόνια να λειτουργούν οι ΟΕΔΑ,  και σε Φυλή και σε Γραμματικό και σε Κερατέα. Επομένως το επιχείρημα ότι η Αθήνα θα γίνει Νάπολη σε 2 χρόνια Καταρρίπτεται .!!!!!!!!!!!!
Ο Σκοπός σας κύριε Σγουρέ  πρέπει να είναι να προσπαθήσετε να σταματήσετε το Τσίρκο που γίνεται στη Φυλή και όχι να φτιάξετε κλώνους ΧΥΤΑ ή ΧΥΤΥ  σε άλλες περιοχές, όπως Γραμματικό και Κερατέα.
Τι σας εμποδίζει και δεν προωθείτε την Ανακύκλωση ???
Σας υπενθυμίζω ότι  στην Αγγλία όπου βρίσκομαι και εργάζομαι στην εταιρία μου έχουμε.
1)      Ένα κάδο για το χαρτί
2)      Ένα άλλο κάδο για το χρωματιστό χαρτί
3)      Ένα άλλο κάδο μόνο για πλαστικά
4)      Ένα άλλο κάδο μόνο για αλουμίνια
5)      Ένα άλλο κάδο μόνο για γυαλιά
6)      Ένα άλλο κάδο για βιοδιασπώμενα
7)      Ξεχωριστό κάδο για σύμμικτα
Τι είναι αυτό που σας εμποδίζει και δεν το κάνετε κύριε Σγουρέ στη Περιφέρεια σας ???????? Αυτόματα οι 14 μήνες ή τα 2 χρόνια που υπολείπονται να γίνουμε Νάπολι  όπως μας λέτε θα διπλασιαστούν … Γιατί δεν προωθείτε την Ανακύκλωση κύριε Σγουρέ ??????
Γιατί δεν γίνεται Νάπολι  η Ολλανδία , το Βέλγιο ή Γερμανία ??
Θα χαρώ πολύ να ακούσω τις απόψεις σας έτσι όπως σας θέτω τα θέματα.
Στη διάθεση σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.
Να σας θυμίσω ότι  κάθε φορά που βρέχει στο Γραμματικό λόγω των έργων του ΧΥΤΑ η παραλία Σέσι του Γραμματικού γίνεται της Φουκουσίμας
ΚΑΙ
Με Τιμή
Κυριάκος Γκίκας

Συζήτηση στο FaceBook με τον κ. Ιωάννη  Σγουρό (Περιφερειάρχη Αττικής) γίνεται φίλοι για να συνδεθείτε.


·         Dimitra Gkika
ποιος σας ειπε κυριε σγουρε οτι δεν υπαρχουν ρεματα ρεματα χωρο που θα κανετε το χυτα στο ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ Κ ΜΕΡΚΟΣ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΡΕΜΑΤΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΚΥΡΙΕ ΣΓΟΥΡΕ ΝΑ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΙΩΤΕΣ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΥ ΠΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΛΕΤΕ ΠΗΡΑΤΕ ΨΗΦΟΥΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΗΡΑΤΕ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΛΗΣΩ ΤΩΡΑ.
Ιωάννης Σγουρός Κυρία Γκίκα έχετε την άποψη σας και εγώ τη δική μου. Επίσης υποστηρίζετε με πάθος την άποψη σας την οποία λέτε, άφοβα από αυτό εδώ τον χώρο. Επιτρέψτε μου όμως να υποστηρίζω και εγώ τη δική μου. Το πραγματικό έγκλημα θα γίνει όταν σε δύο χρόνια η Φυλή κλείσει, αφού δεν θα μπορεί να δέχεται άλλα σκουπίδια και δεν έχουν γίνει οι απαραίτητες υποδομές.
Ξυπνήστε πολίτες της Αττικής!! Αν γίνουν και τα 4 εργοστάσια καύσης (γιατί αυτό θα είναι) στις 4 μεριές του ορίζοντα, όπως κι αν φυσάει ο άνεμος, θα δηλητηριάζεστε όλοι σας......... Σε λιγα χρόνια, η Αττική θα είναι κατοικημένη μόνο με ετοιμοθάνατους....... ΞΥΠΝΗΣΤΕ επιτέλους................
Αρχή φόρμας
Ιωάννης Σγουρός Κυρία Λιούτα , δεν είναι υποχρεωτικό να έχουμε όλη την ίδια άποψη. Ελπίζω όμως να εκτιμάτε το γεγονός ότι λέτε την άποψη σας ελεύθερα χωρίς να σας λογοκρίνει κανείς.
4 hours ago
Τέλος φόρμας
ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΣΤΟ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ;;;;; Απάντηση δεν έχω ακομα...."κ.Σγουρέ, σας ακούω εδώ και καιρό να λέτε ότι έχετε την ψήφο, άρα και την υποστήριξη του λαού του Γραμματικού, αναφερόμενος φυσικά στο φλέγον ζήτημα του ΧΥΤΑ. Πόσες ψήφους πήρατε κ.Σγουρέ από το Γραμματικό, μπορείτε να μας πείτε; Για να δούμε με πραγματικούς αριθμούς, αν έχετε ή όχι την αποδοχή της πλειοψηφίας του κόσμου..............."

Πηγή E-mail

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε γράψτε την γνώμη σας, συμπαραταχθείτε...