Το πιστεύουμε ή δεν το πιστεύουμε οι πολίτες διαμορφώνουν την πολιτική των πολιτικών όταν αγωνίζονται και διαμαρτύρονται, όταν εκφράζουν την αντίθεσή τους στην πολιτική που καταστρέφει το φυσικό περιβάλλον.

Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ -ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ " ΒΟΡΟΣ" ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ

 From: Kyriakos Gkikas
Sent: Friday, November 04, 2011 1:45 AM
C.C Αποδέκτες

Subject: ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ ----- ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΘΕΣΕΣ " ΒΟΡΟΣ" ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ
 Λονδίνο  03- 11- 2011 
Ο Συνεταιρισμός Δικαστών και Εισαγγελέων στο Δήμο Μαραθώνος έχει έκταση,  χωρίς να γνωρίζω ακριβώς τον αριθμό και ζητώ συγνώμη για αυτό , περίπου τα 4,000 με 4500 στρέμματα.
Είναι μια τεράστια περιοχή που για να ενταχθεί στο σχέδιο Πόλεως, ( αλήθεια πια χρονολογία ?), πέρα από τους  δρόμους και τις Πλατείες και τα πεζοδρόμια. Δεν θα έπρεπε να είχαν προβλέψει και τη δημιουργία Βιολογικού Καθαρισμού  εντός των ορίων του Συνεταιρισμού Δικαστών και Εισαγγελέων ???
Εν έτη 2011 ακόμα ψάχνουν για το που θα κατασκευαστεί ο Βιολογικός Καθαρισμός τόσο για το Συνεταιρισμό Δικαστών  όσο και για όλο το Δήμο Μαραθώνος ???????   Φυσικά και είναι ένα έργο μεγάλης σημασίας και θα έπρεπε να είχε γίνει. Δεν διαφωνώ επ΄ αυτών.. Δεν είμαι μηδενιστής..
Δυστυχώς όμως   μια από τις προτεινόμενες θέσεις    που έχει προταθεί είναι η θέση Βορός στο ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ.
Και αυτό το πικρό ποτήρι εμείς θα το πιούμε ???
Ακριβώς δίπλα υπάρχει η Βάση Νοτίου Ευβοϊκού.. …..
Παρακαλώ διορθώστε με αν λέω κάποια ανακρίβεια..
Να είστε καλά
Κυριάκος Γκίκας
----------------------------------------
ΔΙΑΡΚΕΙΣ ΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΓΙΑ ΕΞΕΥΡΕΣΗ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ


Στα πλαίσια των προσπαθειών που καταβάλλονται από τη Δημοτική Αρχή για την εξεύρεση ικανοποιητικής λύσης στο πρόβλημα του Βιολογικού Καθαρισμού, κλιμάκιο Δημοτικών Συμβούλων συνοδευόμενο από ειδικούς τεχνικούς συνεργάτες επισκέπτεται ενδεδειγμένους χώρους προς ανεύρεση της βέλτιστης θέσης, με τις δυνατόν μικρότερες επιπτώσεις, για τη χωροθέτηση του ΚΕΛ.
Με σκοπό την υλοποίηση των αποφάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, συνεχείς είναι και οι συναντήσεις του Δημάρχου με Υπηρεσιακούς παράγοντες αρμοδίων Υπουργείων, για την επικύρωση της χρηματοδότησης και την ένταξη των μελετών και του έργου του Βιολογικού Καθαρισμού σε χρηματοδότηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση.
Κρίσιμα σημεία στο συγκεκριμένο θέμα του Βιολογικού Καθαρισμού είναι οι χωροθετήσεις του ΚΕΛ και του αγωγού διάθεσης και η Δημοτική Αρχή είναι αποφασισμένη με οποιοδήποτε κόστος να οδηγήσει το χρόνιο πρόβλημα του νέου Δήμου σε λύση. Πηγή
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε γράψτε την γνώμη σας, συμπαραταχθείτε...