Το πιστεύουμε ή δεν το πιστεύουμε οι πολίτες διαμορφώνουν την πολιτική των πολιτικών όταν αγωνίζονται και διαμαρτύρονται, όταν εκφράζουν την αντίθεσή τους στην πολιτική που καταστρέφει το φυσικό περιβάλλον.

Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011

ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ παράστασης στον Κυριάκο Γκίκα.


Η ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ "ΡΥΠΑΝΣΗ" ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΥΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ
ΠΟΡΙΣΜΑ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΩΝ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΥΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ
---------- Forwarded message ----------
From: CHIOTI Karen Lone <karen.chioti@europarl.europa.eu>
Date: 2011/11/30
Subject: Αναφορά 573/2011
To: kostantinos papadigenopoulos <papadigenopoulos@gmail.com>, Kyriakos Gkikas <kyriakosgkikas@gmail.com>

Αξιότιμε κύριε Παπαδιγενόπουλε,
Αξιότιμε κύριε Γκίκα,

Θα ήθελα να σας πληροφορήσω ότι η αναφορά σας έχει περιληφθεί στο σχέδιο ημερήσιας διάταξης της συνεδρίασης της Επιτροπής Αναφορών που θα πραγματοποιηθεί στις 20.12.2011 στις Βρυξέλλες. Η εξέτασή της έχει προγραμματιστεί για 11.00 η ώρα.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας καλέσουμε να παρακολουθήσετε αναμετάδοση των διαδικασιών της Επιτροπής στον ακόλουθο σύνδεσμο:
http://www.europarl.europa.eu/activities/committees/homeCom.do?language=EN&body=PETI είτε ζωντανά είτε σε μαγνητοσκόπηση την επόμενη ημέρα.

Εάν, ωστόσο, επιθυμείτε να συμμετάσχετε στη συνεδρίαση, παρακαλείσθε να μας ενημερώσετε το αργότερο έως 12.12.2011, απαντώντας κατά προτίμηση με ηλεκτρονικό μήνυμα προς peti-secretariat@europarl.europa.eu, αναφέροντας το όνομα, την ημερομηνία γέννησής σας και την ιθαγένεια καθώς και τον αριθμό του εγγράφου αναγνώρισης της ταυτότητάς σας (διαβατήριο, άδεια οδήγησης, δελτίο ταυτότητας κλπ.) τα οποία θα κληθείτε να επιδείξετε κατά την παραλαβή της κάρτας εισόδου σας στα κτίρια του Κοινοβουλίου.

Στη συνέχεια θα σας δοθούν οι απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με τις διαδικασίες πρόσβασης στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο την ημέρα της συνεδρίασης.

Παρακαλώ σημειώστε ότι η χορήγηση χρόνου ομιλίας στους αναφέροντες υπόκεινται στη διακριτική ευχέρεια του προέδρου της επιτροπής και δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να υπερβαίνει τα πέντε λεπτά. Οι αναφέροντες μπορεί να κληθούν να αναπτύξουν την αναφορά τους προτού η Ευρωπαϊκή Επιτροπή επιληφθεί του ζητήματος. Εν συνεχεία, οι βουλευτές συζητούν την αναφορά και διατυπώνουν την απάντησή τους υπό μορφήν απόφασης.

Εάν προτίθεσθε να λάβετε το λόγο ή να προσκομίσετε πρόσθετα στοιχεία, θα ήταν σκόπιμο να τα παράσχετε εκ των προτέρων στη γραμματεία της επιτροπής προκειμένου να προστεθούν στο φάκελό σας και, ενδεχομένως, να διαβιβαστούν στους διερμηνείς.
  
 Με εκτίμηση,
Karen Lone CHIOTI
Parlement Européen
Comité des Pétitions
Rue Wiertz
B 1047 Brussels
( 00 32 2 28 40702
: 00 32 2 28 46844
-----------------
Συνδεθείτε στις 20.12.2011
για να παρακολουθήσετε ζωντανά σε VIDEO την συνεδρίαση της Επιτροπής Αναφορών που έχει προγραμματιστεί για 11.00 η ώρα.

Σχετικό: ΠΟΡΙΣΜΑ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΩΝ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΥΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ

ΤΑΜΕΙΟ ΤΩΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΣΧΟΛΙΩΝ 
Μαραθωνίτης είπε...
Εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια για τον σκληρό αγώνα που δίνεις Κυριάκο, αγώνα που δεν τόλμησε να διεξάγει κανείς από τα πολιτικά αυτοδιοικητικά λαμόγια της περιοχής του Μαραθώνα. Διαπιστώνω πως είσαι μόνος σου εναντίον όλων, σιγά και μεθοδικά συνέλλεξες στοιχεία όπως διαβάζω από αυτό το καλό Blog. Στέλνεις επιστολές σε Δήμους και Υπουργεία πιέζεις ακατάπαυστα περιμένοντας απαντήσεις που ποτέ δεν έρχονται ή που αποπροσανατολίζουν. Τα γνωστά της διαλυμένης και γεμάτης διαφθορά δημόσιας διοίκησης. Τελικά πολύ σωστά έκανες που απευθύνθηκες στην Ε.Επιτροπή που σε κάλεσαν για καταγγείλεις όλες τις πτυχές του μεγάλου ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ για τον ΧΥΤΑ στο Γραμματικό σε συνδυασμό με το πόρισμα των Επιθεωρητών Περιβάλλοντος. Εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία στην προσπάθεια, άσχετα με το αποτέλεσμα. Τελευταίο έχω ένα ερώτημα που πρέπει να απαντηθεί. Ποιες είναι οι συγκεκριμένες πράξεις και δράσεις του Δήμαρχου Μαραθώνα για να αποτρέψει οριστικά και αμετάκλητα το Έγκλημα αυτό που γίνεται στον Δήμο του? Μήπως ήρθε κι αυτός μαζί σου να συμπαρασταθεί και να σε ενισχύσει? Περιμένω στο ακουστικό….
Ανώνυμος είπε...
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ,ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΣΕ ΣΥΝΟΔΕΥΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ''ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΦΑΛΙ''.ΑΠΕΔΕΙΞΕΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ !!! ΙΩΑΝΝΑ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΡΟΚΟΠΑΚΗΣ είπε...
Συγχαρητήρια για την προσπάθεια
Θανασης Παντελογλου είπε...
Αγαπητε Κυριακο,Κατ' αρχην Συγχαρητηρια για την Αγωνιστικοτητα και εμμονη σου στο δικαιο Αγωνα. Θελω να προσθεσω την προσωπικη μου μαρτυρια στο Εξης .Προχτες ημουν σε Συνεργασια στην Υπηρ.Επιθεωρ.Πριβαλλοντος και για ετερο θεμα. Μου δοθηκε η δυνατοτητα να δω και να μελετησω τον υπηρεσιακο φακελλο της ΥΕΠ/ΥΠΕΚΑ για την κατασκευη- Εγκατασταση ΧΥΤΑ σε Γραμματικο και ειδα ολη την τεκμηριωτικη δουλεια για "την υπαρξη των ρεμματων μεσα στον χωρο αυτον" και την "τεκμηριωση της ακαταλληλοτητας των εργων για την δημιουργια αυτης της αχρηστης εγκαταστασης".Ειναι σπουδαια η τεκμηριωτικη δουλεια που εχουν κανει οι ΥΕΠ.Το δικαιο ειναι με το μερος μας και πολυ καλα τεκμηριωμενο και απο τους αρμοδιους υπηρεσιακους παραγοντες.Αυτο ειναι μεγαλη υποθεση, παρα την λυσσαλεα αντιδραση ορισμενων για να "πνιγη το θεμα"υπηρεσιακα και να αποσυρθουν τα σημαντικα στοιχεια!! της αυθαιρεσιας των κατασκευαστων. Θεωροντας οτι η επιβεβαιωση αυτη σε βοηθα ευχουμε καλη συνεχιση αγωνα και προσωπικο κουραγιο. Φιλικα Θανασης Παντελογλου

6 σχόλια:

  1. Εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια για τον σκληρό αγώνα που δίνεις Κυριάκο, αγώνα που δεν τόλμησε να διεξάγει κανείς από τα πολιτικά αυτοδιοικητικά λαμόγια της περιοχής του Μαραθώνα. Διαπιστώνω πως είσαι μόνος σου εναντίον όλων, σιγά και μεθοδικά συνέλλεξες στοιχεία όπως διαβάζω από αυτό το καλό Blog. Στέλνεις επιστολές σε Δήμους και Υπουργεία πιέζεις ακατάπαυστα περιμένοντας απαντήσεις που ποτέ δεν έρχονται ή που αποπροσανατολίζουν. Τα γνωστά της διαλυμένης και γεμάτης διαφθορά δημόσιας διοίκησης.
    Τελικά πολύ σωστά έκανες που απευθύνθηκες στην Ε.Επιτροπή που σε κάλεσαν για καταγγείλεις όλες τις πτυχές του μεγάλου ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ για τον ΧΥΤΑ στο Γραμματικό σε συνδυασμό με το πόρισμα των Επιθεωρητών Περιβάλλοντος.
    Εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία στην προσπάθεια, άσχετα με το αποτέλεσμα.
    Τελευταίο έχω ένα ερώτημα που πρέπει να απαντηθεί. Ποιες είναι οι συγκεκριμένες πράξεις και δράσεις του Δήμαρχου Μαραθώνα για να αποτρέψει οριστικά και αμετάκλητα το Έγκλημα αυτό που γίνεται στον Δήμο του? Μήπως ήρθε κι αυτός μαζί σου να συμπαρασταθεί και να σε ενισχύσει?
    Περιμένω στο ακουστικό….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ,ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΣΕ ΣΥΝΟΔΕΥΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ''ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΦΑΛΙ''.ΑΠΕΔΕΙΞΕΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ !!!


    ΙΩΑΝΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΡΟΚΟΠΑΚΗΣ18 Δεκεμβρίου 2011 στις 10:27 μ.μ.

    Συγχαρητήρια για την προσπάθεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θανασης Παντελογλου19 Δεκεμβρίου 2011 στις 10:29 π.μ.

    Αγαπητε Κυριακο,Κατ' αρχην Συγχαρητηρια για την Αγωνιστικοτητα και εμμονη σου στο δικαιο Αγωνα. Θελω να προσθεσω την προσωπικη μου μαρτυρια στο Εξης .Προχτες ημουν σε Συνεργασια στην Υπηρ.Επιθεωρ.Πριβαλλοντος και για ετερο θεμα. Μου δοθηκε η δυνατοτητα να δω και να μελετησω τον υπηρεσιακο φακελλο της ΥΕΠ/ΥΠΕΚΑ για την κατασκευη- Εγκατασταση ΧΥΤΑ σε Γραμματικο και ειδα ολη την τεκμηριωτικη δουλεια για "την υπαρξη των ρεμματων μεσα στον χωρο αυτον" και την "τεκμηριωση της ακαταλληλοτητας των εργων για την δημιουργια αυτης της αχρηστης εγκαταστασης".Ειναι σπουδαια η τεκμηριωτικη δουλεια που εχουν κανει οι ΥΕΠ.Το δικαιο ειναι με το μερος μας και πολυ καλα τεκμηριωμενο και απο τους αρμοδιους υπηρεσιακους παραγοντες.Αυτο ειναι μεγαλη υποθεση, παρα την λυσσαλεα αντιδραση ορισμενων για να "πνιγη το θεμα"υπηρεσιακα και να αποσυρθουν τα σημαντικα στοιχεια!! της αυθαιρεσιας των κατασκευαστων. Θεωροντας οτι η επιβεβαιωση αυτη σε βοηθα ευχουμε καλη συνεχιση αγωνα και προσωπικο κουραγιο.
    Φιλικα Θανασης Παντελογλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συγχαρητήρια Κυριάκο αντικατάστησες τον Δήμαρχο του Δήμου μας.
    ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΥΣ
    ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κάπου διάβασα ότι ο Δήμαρχος με δημοτικούς συμβούλους ετοιμάζονται για ταξιδάκι στο εξωτερικό...με τα λεφτά μας.
    Αραγε που πάει; λες ναρχεται να σου συμπαρασταθεί;
    Ε..ΡΕ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχολιάστε γράψτε την γνώμη σας, συμπαραταχθείτε...