Το πιστεύουμε ή δεν το πιστεύουμε οι πολίτες διαμορφώνουν την πολιτική των πολιτικών όταν αγωνίζονται και διαμαρτύρονται, όταν εκφράζουν την αντίθεσή τους στην πολιτική που καταστρέφει το φυσικό περιβάλλον.

Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

Ευρωπαίος Διαμεσολάβητής: Εθνικό Πάρκο Σχινιά - Αναφορά 1790/2013/ANA του Κυριάκου Γκίκα.


----- Forwarded Message -----
From: ANTONIADIS Antonios <antonios.antoniadis@ombudsman.europa.eu>
To: kyriakosgkikas@yahoo.co.uk
Sent: Monday, 7 October 2013, 9:33
Subject: Αναφορά 1790/2013/ANA
Στρασβούργο,
Αναφορά 1790/2013/ANA
Αξιότιμε κύριε Γκίκα,
Στις 18 Σεπτεμβρίου 2013, υποβάλατε αναφορά προς τον Ευρωπαίο Διαμεσολαβητή κατά της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο η τελευταία χειρίστηκε το αίτημά σας για παροχή ενημέρωσης σχετικά με τις ενέργειές της όσον αφορά τη διαδικασία επί παραβάσει κατά της Ελλάδας σχετικά με το Εθνικό Πάρκο Σχινιά. Όπως ήδη γνωρίζετε, μου ανετέθη ο χειρισμός της αναφοράς σας. Στην αναφορά σας προβάλλετε τον ακόλουθο ισχυρισμό και αξίωση.
Ισχυρισμός:
Η Επιτροπή δεν παρέσχε στον ενδιαφερόμενο ενημέρωση σχετικά με τις ενέργειές της όσον αφορά τη διαδικασία επί παραβάσει κατά της Ελλάδας σχετικά με το Εθνικό Πάρκο Σχινιά.
Αξίωση:
Η Επιτροπή οφείλει να παράσχει στον ενδιαφερόμενο ενημέρωση σχετικά με τις ενέργειές της όσον αφορά τη διαδικασία επί παραβάσει κατά της Ελλάδας σχετικά με το Εθνικό Πάρκο Σχινιά.
Ο Διαμεσολαβητής μου ανέθεσε να έρθω σε επαφή με τις αρμόδιες υπηρεσίες της Επιτροπής, με σκοπό να διερευνήσω την πιθανότητα εξεύρεσης άμεσης λύσης στην αναφορά σας.
Θα επικοινωνήσω μαζί σας αμέσως μόλις η Επιτροπή με ενημερώσει για τη θέση του επί του ζητήματος. Εάν έχετε ερωτήσεις, σας παρακαλώ να μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου στον αριθμό τηλεφώνου +33 388 173768.
Με εκτίμηση,
Αντώνιος Αντωνιάδης
Νομικός Σύμβουλος

Ευρωπαίος Διαμεσολαβητής
Αντώνιος Αντωνιάδης
Νομικός Σύμβουλος
1 avenue du Président Robert Schuman
CS 30403
F - 67001 Strasbourg Cedex


Πηγή Κυριάκος Γκίκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε γράψτε την γνώμη σας, συμπαραταχθείτε...