Το πιστεύουμε ή δεν το πιστεύουμε οι πολίτες διαμορφώνουν την πολιτική των πολιτικών όταν αγωνίζονται και διαμαρτύρονται, όταν εκφράζουν την αντίθεσή τους στην πολιτική που καταστρέφει το φυσικό περιβάλλον.

Πέμπτη, 7 Αυγούστου 2014

Αυτοί οι βουλευτές ψήφισαν το νομοσχέδιο για την καταστροφή των δασών μας!

Αγαπητοί Φίλοι,

Το άρθρο 36 του δασικού νομοσχεδίου ψηφίστηκε προχθές το απόγευμα, με 50 ψήφους υπέρ και 47 κατά. Εμείς τηρήσαμε την υπόσχεσή μας και αναρτήσαμε τους βουλευτές που το στήριξαν στον ειδικό 'τοίχο’.Ο καθένας τους δέχτηκε πάνω από 1150 προσωπικά email από σας, και ακόμα αρκετά τηλεφωνήματα στα πολιτικά γραφεία τους. Η αντίδραση συνήθως ήταν αμήχανη: φαίνεται πως δεν συνηθίζεται πολίτες να δραστηριοποιούνται προσωπικά όταν δεν έχουν προσωπικό συμφέρον. Σας ευχαριστούμε ειλικρινά. Αυτό το θάρρος και η αποφασιστικότητα θα μας χρειαστούν στις μάχες που θα κληθούμε να δώσουμε στη συνέχεια.Θα σας κρατήσω ενήμερους για τα επόμενα βήματά μας, όπως την προσφυγή στο Συμβούλιο της Επικρατείας ενάντια στην πρώτη εφαρμογή του νόμου. Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν πρόκειται να εγκαταλείψουμε τη μάχη για την προστασία των δασών μας. Με εκτίμηση, 

Θεοδότα Νάντσου

επικεφαλής περιβαλλοντικής πολιτικής WWF ΕλλάςΥ.Γ.: οι 11 περιβαλλοντικές οργανώσεις, MEDASSET, Greenpeace, Καλλιστώ, Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρεία, Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης, Αρκτούρος, Αρχέλων, MΟm, ΑΝΙΜΑ, Δίκτυο Μεσόγειος SOS και WWF Ελλάς σήμερα πενθούμε για το δασικό μας πλούτο - δείτε την ανακοίνωση. Από αύριο πιάνουμε δουλειά για να αποτρέψουμε τις χειρότερες επιπτώσεις του νομοσχεδίου στην πράξη.

Αυτοί οι βουλευτές ψήφισαν το νομοσχέδιο για την καταστροφή των δασών μας!

Δείτε τους εδω στη Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε γράψτε την γνώμη σας, συμπαραταχθείτε...