Το πιστεύουμε ή δεν το πιστεύουμε οι πολίτες διαμορφώνουν την πολιτική των πολιτικών όταν αγωνίζονται και διαμαρτύρονται, όταν εκφράζουν την αντίθεσή τους στην πολιτική που καταστρέφει το φυσικό περιβάλλον.

Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2012

Μεγάλο φεστιβάλ ανακύκλωσης στο Δήμο Πειραιά

Για τον Δήμο Μαραθώνα - μεγάλη του τάφου σιωπή.....

Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Πειραιά κ. Βασίλη Μιχαλολιάκου διοργανώνεται το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012 Φεστιβάλ Ανακύκλωσης στον Πειραιά.

Μεγάλο φεστιβάλ ανακύκλωσης στο Δήμο Πειραιά
Η περιβαλλοντική αυτή ενέργεια γίνεται σε συνεργασία με τις εταιρείες ανακύκλωσης: Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης (www.herrco.gr ), Ανακύκλωση Συσκευών (www.electrocycle.gr), Φωτοκύκλωση (www.fotokiklosi.gr), ΑΦΗΣ (www.afis.gr) και το Σύνδεσμο Φαρμακοποιών του Πειραιά και σκοπό έχει τη μεγαλύτερη ευαισθητοποίηση των πολιτών σε θέματα ανακύκλωσης.
Το φεστιβάλ ανακύκλωσης θα «στηθεί» σε έξι  σημεία της πόλης του Πειραιά: Πλατείες Κοραή, Κανάρη, Πηγάδας, Γεννηματά, Καραϊσκάκη (Νέο Φάληρο) και στον πεζόδρομο Παλαμηδίου και θα διαρκέσει από τις 10 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι.
Καλούνται όλοι οι Πειραιώτες να φέρουν τα ανακυκλώσιμα είδη τους να τα ανακυκλώσουν στους κάδους που θα βρίσκονται στα παραπάνω σημεία.
Παράλληλα θα υπάρχουν περίπτερα ενημέρωσης των πολιτών για θέματα ανακύκλωσης και προστασίας του περιβάλλοντος.
Στο τέλος της εκδήλωσης, θα καταμετρηθεί το υλικό προς ανακύκλωση που θα έχει συγκεντρωθεί.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε γράψτε την γνώμη σας, συμπαραταχθείτε...