Το πιστεύουμε ή δεν το πιστεύουμε οι πολίτες διαμορφώνουν την πολιτική των πολιτικών όταν αγωνίζονται και διαμαρτύρονται, όταν εκφράζουν την αντίθεσή τους στην πολιτική που καταστρέφει το φυσικό περιβάλλον.

Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

kinimatika live: Κανάλι εικόνας στο διαδίκτυο, με δυνατότητα ζωντανών εκπομπών σχετικών με το σχεδίου νόμου για τη διαχείριση των αποβλήτων.

Κυριακή, 22 Ιανουαρίου 2012
Είμαστε στον αέρα ... και σχολιάζουμε το σχέδιο νόμου
Ακολουθεί ζωντανός σχολιασμός, από μέλη της "Πρωτοβουλίας συνεννόησης", του τμήματος του σχεδίου νόμου για τη διαχείριση των αποβλήτων και την ενσωμάτωση της οδηγίας 2008/98. Θα ακολουθήσει γραπτός σχολιασμός - υπόμνημα.

Streaming live video by Ustream


From: energy-forum@googlegroups.com [mailto:energy-forum@googlegroups.com] On Behalf Of Τάσος Κεφαλάς
Sent: Sunday, January 22, 2012 11:26 PM
To: Παραλήπτες
Subject: [energy-forum] ζωντανός σχολιασμός σχεδίου νόμου

Η ιδέα ήταν ενός πολύ καλού φίλου (που τον ευχαριστώ), την οποία έσπευσα, χωρίς πολλά - πολλά, να την ενστερνιστώ. Το αποτέλεσμα είναι η δημιουργία ενός καναλιού εικόνας στο διαδίκτυο, με δυνατότητα live εκπομπών.
Το όνομά του kinimatika live (από το: κινηματικά). Η εξήγηση γι αυτό είναι η σκέψη ότι θα μπορούσε να αξιοποιηθεί για την προβολή και επικοινωνία και άλλων πρωτοβουλιών, πέρα από τη διαχείριση των απορριμμάτων.
Σκεφτείτε, σας παρακαλώ, πως μπορούμε να το κάνουμε λειτουργικό και χρήσιμο. Μια πρώτη πρόταση είναι: να καθιερώσουμε μια εβδομαδιαία εκπομπή, σε σταθερή μέρα και ώρα, που θα ανεβαίνει live (και, φυσικά, θα αρχειοθετείται, για να χρησιμοποιηθεί οποτεδήποτε). Στείλτε σκέψεις και προτάσεις, καθώς και διαθεσιμότητες για την υποστήριξή του.

Το κανάλι θα βελτιωθεί στην εμφάνισή του και βρίσκεται στη διεύθυνση:  http://www.ustream.tv/channel/kinimatika-live
Τα φιλικά blogs, που θα ήθελαν να το φιλοξενήσουν σε μόνιμη βάση μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτό το link ή να
πάρουν τον κώδικα από την αντίστοιχη σελίδα.

Με τη βοήθεια των φίλων Βαγγέλη Στογιάννη και Δημήτρη Δαμάσκου, κάναμε την πρώτη δοκιμαστική "εκπομπή", σχολιάζοντας το σχέδιο νόμου για τη διαχείριση των αποβλήτων κλπ. http://prosynat.blogspot.com/2012/01/blog-post_22.html
Σχόλια και παρατηρήσεις επιθυμητά.
Δείτε, επίσης, μια συνοπτική ενημέρωση για την πορεία της συζήτησης του σχεδίου νόμου:
http://prosynat.blogspot.com/2012/01/blog-post_93.html

Τάσος Κεφαλάς
http://prosynat.blogspot.com/
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε γράψτε την γνώμη σας, συμπαραταχθείτε...