Το πιστεύουμε ή δεν το πιστεύουμε οι πολίτες διαμορφώνουν την πολιτική των πολιτικών όταν αγωνίζονται και διαμαρτύρονται, όταν εκφράζουν την αντίθεσή τους στην πολιτική που καταστρέφει το φυσικό περιβάλλον.

Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012

Αναδάσωση στα Ιταλικά Οχυρά στην Πεντέλη

Περιμένουμε να ξεκινήσει επιτέλους και ο Δήμος Μαραθώνα όμοιες δράσεις. Τα καμμένα του Βαρνάβα και η περίφημη ρεματιά με το πλατανόδασος , περιμένουν με ανυπομονησία μια πρωτοβουλία.

 

Την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012, ο ΣΚΑΪ διοργανώνει αναδάσωση στη θέση Ιταλικά Οχυρά, σε συνεργασία με το Σύνδεσμο για την Προστασία και την Ανάπλαση του Πεντελικού (ΣΠΑΠ), τη Διεύθυνση Αναδασώσεων Αττικής και το Δήμο Πεντέλης.

Στο σημείο αυτό, είχαμε αναδασώσει και στις 20 Φεβρουαρίου 2011. Με τη δράση μας αυτή, θα αντικαταστήσουμε τα δεντράκια που ξεράθηκαν το καλοκαίρι, φυτεύοντας 10.000 νέα φυτά, και θα φροντίσουμε όσα μπορούν να αναπτυχθούν.

Στη δράση θα λάβουν μέρος σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Βόρειου Τομέα, εθελοντικές ομάδες και εθελοντές.

Σημείο συνάντησης, μπροστά από το Μέγαρο Δουκίσσης Πλακεντίας επί της λεωφόρου Δ. Πλακεντίας, στις 10 το πρωί.

Όσοι από τους εθελοντές επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν μέσα μαζικής μεταφοράς, μπορούν να επιβιβαστούν στο αστικό λεωφορείο 446, το οποίο ξεκινάει από το σταθμό του Ηλεκτρικού στο Μαρούσι και να αποβιβαστούν στην πλατεία της Παλιάς Πεντέλης.
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε γράψτε την γνώμη σας, συμπαραταχθείτε...