Το πιστεύουμε ή δεν το πιστεύουμε οι πολίτες διαμορφώνουν την πολιτική των πολιτικών όταν αγωνίζονται και διαμαρτύρονται, όταν εκφράζουν την αντίθεσή τους στην πολιτική που καταστρέφει το φυσικό περιβάλλον.

Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

ΔΗΜΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ: Εκστρατεία ενημέρωσης για την ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ (ρεπορτάζ-φωτογραφίες)

Στον Δήμο Μαραθώνα....για την ανακύκλωση λέω...

Χιούμορ


Στην εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των πολιτών και των μαθητών γύρω από την ανακύκλωση προχωρεί ο δήμος Καστοριάς, τυπώνοντας μάλιστα μια σειρά ενημερωτικών φυλλαδίων, τα οποία διανέμει στα... σχολεία της πόλης μας.

Σε ένα πιο ποιοτικό τρόπο ζωής για όλους μας

«Έχουμε εκτυπώσει μια σειρά φυλλαδίων με χαρτί, πλαστικό, αλουμίνιο και γυαλί, τα οποία ξεκινήσαμε να μοιράζουμε στα σχολεία. Θα ξεκινήσουμε πρώτα από τα λύκεια και τα γυμνάσια μέσα στην πόλη, έτσι ώστε να γίνει μια σωστή ενημέρωση και να συνειδητοποιήσουν οι μαθητές τι σημαίνει ανακύκλωση και πόσο θα συμβάλουν με αυτή στη βελτίωση του περιβάλλοντος, αλλά και σε ένα ποιοτικότερο τρόπο ζωής για όλους μας και φυσικά για την πόλη μας», δήλωσε στη ΝΕΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ο αντιδήμαρχος καθαριότητας κ Πέτρος Τόσκος.


Ο δήμος Καστοριάς παρήγγειλε ακόμη 558 κάδους ανακύκλωσης και 419 νέους κάδους απορριμμάτων

«Είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι στο νομό Καστοριάς. Έχουμε ανέβει πολύ όσον αφορά στην ανακύκλωση εν συγκρίσει με άλλες χρονιές, έχουμε περισυλλέξει 577 τόνους χαρτί, 29 τόνους πλαστικό και 57 τόνους γυαλί», ενημέρωσε τέλος ο αντιδήμαρχος καθαριότητος του δήμου Καστοριάς, που από τότε που ανέλαβε τα καθήκοντα του, προσπαθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο να προστατέψει την πόλη από κάθε δολιοφθορά και παράλληλα να την κρατήσει σε ένα καθαρό επίπεδο. Είναι εμφανές ότι τα καταφέρνει περίφημα και από το διαγωνισμό που έκανε ένα τουριστικό περιοδικό για τις πιο καθαρές πόλεις της Ελλάδας, που ανέδειξε την πόλη της Καστοριάς, στην πρώτη πεντάδα.

Αξίζει τέλος να αναφερθεί ότι εδώ και δύο μήνες γίνεται ανακύκλωση και στο αλουμίνιο.


ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Θεοδώρα Ζήση-Κωτσοπούλου
από την εφημερίδα "ΝΕΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑ"
Επιμέλεια, φωτογραφίες: Μπέτσκας








Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε γράψτε την γνώμη σας, συμπαραταχθείτε...