Το πιστεύουμε ή δεν το πιστεύουμε οι πολίτες διαμορφώνουν την πολιτική των πολιτικών όταν αγωνίζονται και διαμαρτύρονται, όταν εκφράζουν την αντίθεσή τους στην πολιτική που καταστρέφει το φυσικό περιβάλλον.

Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

ΤΟ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΟ ΜΥΝΗΜΑ ΕΝΟΣ ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΟΥ του Γραμματικιώτη Κυριάκου Γκικα - Δεν είναι καιρός που πρέπει να αφήσουμε στην άκρη τους Δημάρχους και του Προέδρους και να δούμε τι μπορούμε εμείς να κάνουμε για το τόπο ΜΑΣ???


ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΜΑΡΑΘΩΝΑ ΠΡΟΣΕΧΩΣ  ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ... ΤΟΥ ΧΥΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ

From: Kyriakos Gkikas [mailto:kyriakosgkikas@gmail.com]
Sent: Friday, December 30, 2011 3:11 AM

To: Αποδεκτες
 
Δεν είναι καιρός που πρέπει να αφήσουμε στην άκρη τους Δημάρχους και του Προέδρους και να δούμε τι μπορούμε εμείς να κάνουμε για το τόπο ΜΑΣ ???? Ναι ή ΟΧΙ ?????

Λονδίνο,        30- 12- 2011 
Ένα χρόνο μετά  στον ενιαίο Δήμο Μαραθώνα και η ανακύκλωση που βρίσκεται ??
Χίλια μπράβο στο Δήμο Ευρώτα, ( και στο Δήμαρχο κύριο Γιάννη Γρυπιώτη), για αυτή τη πρωτοβουλία.. Ο Δήμος  Μαραθώνος που βρίσκεται με την ανακύκλωση άραγε ??
 Από τις 6 Απριλίου αυτού το έτους  προσπαθώ να μάθω το πρόγραμμα του Δήμου μου στον οποίο ανήκω και ακόμα περιμένω..  Μάταια βέβαια… Φυσικά είναι όλοι τους απασχολημένοι και το γνωστό ότι δεν υπάρχει ούτε ένα ευρώ στα ταμεία…  
 Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι σοβαροί, ενεργοί Πολίτες, Δημότες στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Μαραθώνα και όχι μόνο να πάρουν στα χέρια τους τη τύχη αυτού του ευλογημένου τόπου ???
Η περίοδος χάριτος τελείωσε και από εδώ και στο εξής πρέπει να βλέπουμε έργα.
  Δεν μπορούμε να οργανώσουμε  μια ομάδα ανθρώπων και να απαιτήσουμε να γίνει πραγματική ανακύκλωση ??
Έστω,  να καταφύγουμε και στην Δικαιοσύνη !!!
 Μα δεν μπορούμε όλοι μας να καταλάβουμε ότι «τα βρίσκουν και τα κάνουνε οι εκάστοτε αυτόδιοικητικοί ???????»     
 Μπορούμε ή δεν μπορούμε ??? Η’ θα περιμένετε μέχρι να έρθουν οι επόμενες εκλογές για να σας «τάξουν, να μας τάξουν πράγματα??»
Δεν είναι καιρός που πρέπει να αφήσουμε στην άκρη τους Δημάρχους και του Προέδρους και να δούμε τι μπορούμε εμείς να κάνουμε για το τόπο ΜΑΣ ?????????? Ναι ή ΟΧΙ ?????
Καλή Χρονιά σε όλους Μας
Κυριάκος Γκίκας

Πηγή E-mail

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε γράψτε την γνώμη σας, συμπαραταχθείτε...