Το πιστεύουμε ή δεν το πιστεύουμε οι πολίτες διαμορφώνουν την πολιτική των πολιτικών όταν αγωνίζονται και διαμαρτύρονται, όταν εκφράζουν την αντίθεσή τους στην πολιτική που καταστρέφει το φυσικό περιβάλλον.

Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

Δήμος Μαραθώνα Πρόσκληση σε Δ.Σ. 29-12-2011

Κρίσιμη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου

Με θέματα την έγκριση του προϋπολογισμού του Δήμου για το 2012 αλλά και τη σημαντική συνέχιση της συζήτησης για το βιολογικό, συνεδριάζει αύριο Πέμπτη στις 7.30 μ.μ. το δημοτικό συμβούλιο.

Κρίσιμη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010 και των άρθρων 3 και 4 του κανονισμού εργασιών του Δημοτικού Συμβουλίου (16853/20-4-2011), σας προσκαλούμε να προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα σε τακτική συνεδρίαση , που θα γίνει στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, Κτίριο 1 εντός των εγκαταστάσεων της Αφετηρίας Μαραθωνίου Δρόμου, στον Μαραθώνα, στις  29  Δεκεμβρίου 2011, ημέρα  Πέμπτη   και ώρα  17.30  μ.μ.,  με  θέματα  ημερήσιας διάταξης τα  εξής:
1)      Περί έγκρισης της προμελέτης περιβαλλοντικών επιπτώσεων μονάδας επεξεργασίας Λυμάτων του Δήμου Μαραθώνα.
2)      Περί έγκρισης της διαδικασίας διαβούλευσης του Επιχειρησιακού Σχεδίου του Δήμου.
3)      Περί έγκρισης Β΄ φάσης του Επιχειρησιακού Σχεδίου του Δήμου.
4)      Περί έγκρισης του ετήσιου προγράμματος Δράσης του Δήμου.
5)      Περί   λήψης απόφασης για την έγκριση  αναμόρφωσης του προϋπολογισμού της ΚΕΔΜΑ.
6)      Περί λήψης απόφασης για τη συνέχιση της ανάθεσης με διαπραγμάτευση χωρίς δημοσίευση  προκήρυξης  σύμφωνα με το άρθρο 25 του ΠΔ/τος 60/2007 της μεταφοράς μαθητών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης από το Δήμο Μαραθώνος.».
7)      Περί έγκρισης πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου. «Αναμόρφωση παραλίας Σέσι  Κοινότητας Γραμματικού.
8)      Περί αποζημίωσης επικείμενων στο ο.τ. 461  της 3ης πολεοδομικής ενότητας του Δήμου  Μαραθώνος.(Γαβριελάτος Γεώργιος)
9)      Περί αποζημίωσης επικείμενων στο ο.τ. 438  της 3ης πολεοδομικής ενότητας του Δήμου  Μαραθώνος.(Βογιαντζή Ελένη)
10)  Περί εξωδικαστικού προσδιορισμού οφειλής από μετατροπή εισφοράς γης σε χρήμα της ιδιοκτησίας με αριθ. Οικοπέδου 16, κ.α.κ 012416, Ο.Τ 246 της 1ης πολεοδομικής ενότητας. (Μαριέττα Αγγέλα)
11)  Περί εξωδικαστικού συμβιβασμού και καθορισμό αποζημίωσης που οφείλει ο Δήμος Μαραθώνα λόγω υπέρμετρης στο Ο.Τ 657 της 5ης Πολεοδομικής Ενότητας της Δημοτικής Κοινότητας Νέας Μάκρης του Δήμου Μαραθώνος. (Φάκας Ιωάννης)
12)  Περί καθορισμού  κοινοχρήστων χώρων για παραχώρηση εμπορικών δραστηριοτήτων (υπαίθριου στάσιμου εμπορίου σε περίοδο εμποροπανηγύρεων για το έτος 2012).



Ο     ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
Στέργιος Τσίρκας
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε γράψτε την γνώμη σας, συμπαραταχθείτε...