Το πιστεύουμε ή δεν το πιστεύουμε οι πολίτες διαμορφώνουν την πολιτική των πολιτικών όταν αγωνίζονται και διαμαρτύρονται, όταν εκφράζουν την αντίθεσή τους στην πολιτική που καταστρέφει το φυσικό περιβάλλον.

Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

Εκστρατεία καθαρισμού της παραλίας του Σχινιά στις 8 Μαΐου



Το Δίκτυο Μεσόγειος SOS σας καλεί όλους να συμμετάσχετε στον Κεντρικό Καθαρισμό της εκστρατείας «Καθαρίστε τη Μεσόγειο 2011», που πραγματοποιείται, σε συνεργασία με την Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, στην παραλία του Εθνικού πάρκου Σχινιά – Μαραθώνα, την Κυριακή 8 Μαΐου 2011 και ώρα 10:30 πμ.
Δηλώστε έγκαιρα τη συμμετοχή σας συμπληρώνοντας την φόρμα και στέλνοντάς την είτε με e-mail στο events@medsos.gr είτε μέσω fax στο 210-8228795.
Όποιος δεν διαθέτει δικό του μέσο ή απλά επιθυμεί να έρθει με το Δίκτυο Μεσόγειος SOS, μπορεί να κλείσει θέση στο πούλμαν που θα ξεκινήσει από το Πεδίο του Άρεως στις 9:00 π.μ., δηλώνοντάς το στη σχετική φόρμα συμμετοχής και στέλνοντας την το αργότερο έως την Τετάρτη 4 Μαΐου.
Ο καθαρισμός πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Δήμου Μαραθώνα και του Φορέα Διαχείρισης Εθνικού Πάρκου Σχινιά – Μαραθώνα.
econews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε γράψτε την γνώμη σας, συμπαραταχθείτε...